YHS_7868

Ouderraad

De ouderraad (OR) bestaat uit een aantal enthousiaste ouders en een leerkracht die het schoolteam vertegenwoordigt.

De OR organiseert en ondersteunt bij allerlei activiteiten op school. Activiteiten die vanuit de OR geregeld worden, zijn o.a. Sinterklaas, Kerstmis (op school en in de kerk), Pasen, het jaarfeest, de schoolfotograaf, de avondvierdaagse, de catering bij het afscheid van groep 8 en het schoolreisje. Uiteraard is dit maar een greep uit de verschillende activiteiten tijdens het schooljaar.

Het uitvoeren van de activiteiten vindt altijd samen met de leerkrachten plaats en zo veel mogelijk met hulp van andere ouders. Als OR willen we samen met school zorgen voor een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar met veel geslaagde activiteiten.

Verder beheert de OR de jaarlijkse ouderbijdrage. Daaruit worden de verschillende activiteiten betaald. Alle uitgaven worden gedaan met akkoord van school, met als doel ze ten goede te laten komen aan de kinderen.

13

Bij voorbaat bedankt voor je hulp!

Uiteraard kunnen we het niet alleen en is hulp altijd welkom. Heb je zin om ook OR-lid te worden of ons te ondersteunen bij de activiteiten, spreek ons dan aan op school of stuur een e-mail naar: ordepijler@fluenta.nl.