YHS_7758

Een goede plek voor je kind

De basisschool is een plek waar kinderen in een belangrijke periode van hun leven veel tijd doorbrengen. Alle reden dus om je goed te oriënteren, voordat je een keuze maakt.

De Pijler is een eigentijdse christelijke basisschool in een modern gebouw aan de Sint Petersburglaan in de wijk Zenderpark in IJsselstein. Door ons moderne onderwijsconcept ontvangen wij kinderen vanuit heel IJsselstein.

Met trots zien we dat steeds meer ouders voor onze school kiezen. Ze waarderen de wijze waarop we kinderen motiveren tot leren, ervaren de rust in de school en zien dat kinderen blij naar school gaan.

Modern onderwijsconcept

Op basisschool De Pijler spelen we door ons vernieuwende onderwijsconcept echt in op de onderwijsbehoefte van je kind. We werken groepsdoorbrekend in units, beschikken over mooie leerpleinen en ontwikkelen de 21ste-eeuwse vaardigheden.

Wij besteden volop aandacht aan samenwerken, ‘leren’ leren, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Als kinderen die vaardigheden beheersen, dan verstevigen we de motivatie om te leren en betrekken we ze bij hun eigen leerproces. Wij kijken naar de totale ontwikkeling van kinderen.

Het motto van basisschool De Pijler is dan ook: ‘Samen gemotiveerd en eigentijds leren!’

YHS_7920

Ervaringen

Wij vertellen graag over onze school, maar we laten ook graag onze ouders aan het woord. Hun verhalen vind je hier.