YHS_7852

Kennismaking en aanmelding

Als je op zoek bent naar een goede basisschool voor je kind, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op De Pijler. We zijn erg blij met de groeiende belangstelling voor onze kleutergroepen

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag van alles over de school, het onderwijsaanbod en er is alle tijd voor je vragen. We nemen een kijkje in de verschillende thuisgroepen, zodat je de school in werking ziet en de sfeer kunt proeven. Je kind is daarbij van harte welkom.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Sonja de Groot, directeur. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 030-6874094, of door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan contact op met u.

profielfoto

Kennismakingsgesprek aanvragen

Aanmelden

Je kind aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. U kunt dit formulier mailen naar infopijler@fluenta.nl of versturen via de post.